06 Лютий 2018, 14:41

Семінар – практикум учителів фізичної культури.


30  січня 2018 року на базі  закладу загальної середньої освіти №7  відбувся семінар-практикум учителів фізичної культури. Розглянуто актуальне питання -   «Національно-патріотичне виховання учнів на уроках фізичної культури та в позаурочний час». З вітальним словом та побажанням плідної праці під час семінару-практикуму, звернулася  заступник директора з виховної роботи цього закладу Волошина Л.Ю. Семінар складався із двох блоків: теоретичний та практичний.

Учитель фізичної культури Харченко Л.В презентувала досвід школи №7 щодо національно-патріотичного виховання учнів на уроках фізичної культури та в позаурочний час.

Обговорено особливості проведення змагань «Козацькі забави» у рамках проведення урочистого козацького кола «Історичне коріння Сміли» 02.02.2018.

Під час круглого столу, учасники семінару проаналізували та оцінили участь учнів закладів освіти у гуртках і секціях БДЮТ та ДЮСШ «Олімп», обговорили питання щодо  підготовки та проведення міських змагань з баскетболу.

Керівник гуртка БДЮТ Петренко І.В. провів майстер-клас щодо плетіння металевої баскетбольної сітки.

Учасники заходу переглянули та обговорили фрагменти правил гри у баскетбол.

Учасники методоб’єднання з цікавістю оглянули експозиції оновленого шкільного музею воїнів - афганців, зокрема куточок присвячений антитерористичній операції на Сході України та ознайомилися з історією виникнення музею, про яку розповів учитель предмета «Захист Вітчизни», учасник АТО  Таібов Р.К.

У кінці заходу учасникам  роздані «Методичні рекомендації щодо національно-патріотичного виховання на уроках фізичної культури».


Щербина Н.М., методист методичного кабінету