01 Жовтень 2020, 09:24

Посвята у читачі



Місячник шкільної бібліотеки у школі №3-колегіумі – це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих,  хто любить читати, багато знати, дні веселих пригод і  нових літературних відкриттів.

По-особливому цікаво першокласникам: нові відчуття, нові зустрічі, нові враження. Протягом тижня у закладі відбулися екскурсії для першокласників до шкільної бібліотеки та посвята у читачі із врученням медалей «Юний читач». Учні перших класів дізналися багато нового про бібліотеку,  стали учасниками цікавої літературної гри, зустрілися з улюбленими книгами, мандрували  книжковими лабіринтами.

Всі погодилися, що  читати - це круто, а захоплююча зустріч дитини із книгою здатна запалити у ній вогник любові до читання! А в нашій шкільній бібліотеці приємно перебувати всім читачам – і дорослим, і маленьким, адже у цьому казковому володінні її Величності Книги затишно, комфортно, естетично завдяки сучасному ремонту та оснащенню, про що потурбувались адміністрація на чолі з директором закладу, Тетяною Карло. Тому поспішають до бібліотеки наші колегіанти, щоб доторкнутись до цілющого джерела мудрості, що зібрана у книгах.


Прес-центр школи №3-колегіуму