01 Березень 2021, 17:25

В ОПОРНИХ ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МІСТА ПРОВЕДЕНО ПОКАЗОВІ ЗАХОДИ З ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

        У квітні у закладах освіти планується провести День цивільного захисту та Тиждень безпеки дитини. Відпрацювання практичних  дій з реагування на надзвичайні  ситуації  є  складовою  частиною  зазначених  заходів. 

       З метою належної підготовки й проведення заходів з цивільного захисту, у закладах освіти  вже зараз розпочато активну підготовку.

       24 і 25 лютого  в опорних закладах з Цивільного захисту для заступників директорів із навчально-виховної роботи проведено навчальні заняття  із практичної підготовки органів управління і сил цивільного захисту закладів. Заходи проводилися  у  контексті показових   Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини.

       Навчально-виховний комплекс «Ліцей – школа «Лідер» та дошкільний навчальний заклад №23 ділилися з колегами практичним досвідом та особистим надбанням щодо  організації  заходів із цивільного захисту. 

       Головна мета показових заходів – розкрити методику і принципи роботи керівників на всіх рівнях управлінської вертикалі:  від керівника цивільного захисту закладу освіти до керівника об’єктового формування. 

       Показові заходи пройшли на високому рівні. Мета і цілі практичних  заходів досягнуті, робочі питання розкрито у повному об’ємі.

Практична підготовка органів управління і сил цивільного захисту в контексті показового Дня цивільного захисту в 

НВК «Ліцей – ЗОШІ-ІІІ ступенів «Лідер» та практична підготовка органів управління і сил цивільного захисту в контексті показового Тижня безпеки дитини в ДНЗ №23 «Чипполіно» 

Прес-центр