28 Грудень 2015, 08:12

Святий отче Миколаю! Мою хату не минай!

18 грудня, напередодні улюбленого свята всієї дітвори, відзначали день Святого Миколая учні 1-Б та 5-х класів школи №3-колегіуму.

Учні 1-Б класу разом із батьками та класоводом Аллою Степанівною Яковенко урочисто відзначили прихід Святого Миколая. Діти славили Святого за його добрі справи, розповідали про свої досягнення та про те, як вони допомагають усім, хто потребує допомоги.

Всі пам’ятають, що в ніч перед святом Миколай розносить подарунки та підкладає їх під подушку лише слухняним дітлахам, а тим же, хто цілий рік пустував, святий Миколай підкладає під подушку різочку, як попередження на наступний рік. Тому першокласники старалися своїми добрими справами довести, що гідні отримати подарунки. Діти просили:

Святий отче Миколаю!

Мою хату не минай,

Подаруй мені потіху

І торбину повну сміху,

І здоров'я для родини,

Красну долю для Вкраїни!

П’ятикласники також весело відзначили свято разом із класними керівниками Тетяною Леонідівною Миронюк та Світланою Василівною Волошиною. У традиційних народних іграх та розвагах із задоволенням брали участь всі учасники дійства. Глядачі бурхливими оплесками, дзвінким сміхом, дружніми жартами підтримували учасників різноманітних цікавих конкурсів.

Прес-центр школи №3-колегіуму