30 Березень 2016, 07:58

СЕМІНАР У ГІМНАЗІЇ

На базі гімназії відбувся міський семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів, на якому розглянуто питання організації методичної роботи для підвищення педагогічної майстерності щодо самореалізації учнів.

Директор гімназії О. О. Дзевульська вдало презентувала гімназію як інноваційний навчальний заклад. Заступник директора Л.І. Бондар сконцентрувала увагу на формах і методах роботи з теми семінару. Вчителі гімназії продемонстрували кілька фрагментів уроків із використанням інноваційних технологій  та провели майстер-класи із ділового мовлення, психології, міжнародної та конкурсної діяльності учнів. З організацією методичної роботи на сучасному етапі ознайомила присутніх завідувач методичного кабінету В.Б.Руденко. За результатами семінару прийнято відповідні рішення.

Учасники семінару плідно попрацювали, почерпнули цікавий досвід, накопичений у гімназії з означеного питання,  щиро подякували адміністрації за нові ідеї та творчу співпрацю.

Прес-центр гімназії