25 Квітень 2016, 16:13

Ми обираємо здоров’я

Формування позитивної мотивації щодо здорового способу життя – провідний напрямок роботи учнівського  та вчительського колективів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11. У навчальному закладі діють агітбригади прихильників здорового способу життя. Щороку, у квітні, з метою активізації молодіжного руху за здоровий спосіб життя, проводиться фестиваль «Молодь обирає здоров’я.

15 квітня 2016 року проходив VІІ етап шкільного фестивалю, який вийшов яскравим та корисним, бо поглибив знання учнів про здоров’я та небезпеку шкідливих звичок. Прихильники  здорового способу життя співали, танцювали, декламували вірші, презентували газети.

Актуальним був виступ команди 6-В класу «Ураган». Учасники розповіли про профілактичну роботу щодо здорового способу життя, яку вони проводили упродовж навчального року, та показали веселі змістовні сценки про здорове харчування. Агітбригада «Ураган» перемогла у номінації «Найкраща профілактична робота».

Яскраво та емоційно виступила  команда 6-А класу «140 ударів за хвилину». Вона вразила присутніх хореографічною сценкою та телепередачею «За здоров’я», де було запрошено Шкідливі Звички, яких майстерно зіграли школярі. 6- А здобув перемогу у номінації «Найкращий режисерський задум».

А перемогла у фестивалі команда 6-Б класу «Дивоцвіт». Вона презентувала присутнім «Квітку здоров’я», нагадала про фактори, які допомагають зберегти його, і за допомогою танців, пісень та сценок переконливо довела, що здоров’я – головний скарб людини.

Фестиваль сподобався усім присутнім, бо показав високій творчий потенціал учнів та класних керівників Горбенко Н.Г., Собко Л.М. та   Шляхтової Т.В.

Педагог-організатор

Каратай О.В.