03 Жовтень 2016, 08:53

Соціальний проект «Грай на виїзді, грай всюди» стартував.


28-29 вересня на стадіоні “Авангард” вперше у Черкаській області пройшов соціальний фестиваль футболу “Грай на виїзді – грай всюди”. Він зібрав 168  дітей з 12 шкіл міста із числа сімей тимчасово переміщених із зони проведення АТО  та соціально незахищених категорій.

Захід відбувся за підтримки – Федерації футболу України, Федерації футболу в Черкаській області, Федерації футболу у м. Сміла, управління у справах сім`ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ, управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради. До вітань учасників фестивалю долучилися перший заступник міського голови Олексій Гончаренко, заступник міського голови Людмила Осейко, перший заступник голови Федерації футболу Черкаської області Фощій Володимир Григорович, начальник Черкаського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Саприкіна Антоніна Володимирівна.

Протягом двох осінніх сонячних  днів діти разом з учителями фізичної культури та асистентами, учнями старших класів,  займалися фізичними вправами, вдосконалювали елементи техніки футболу, проводили ігри, естафети.

Незабутні враження вони отримали на майданчику поліцейського, який представили Смілянський відділ поліції ГУМП у Черкаській області,    психолога.

Від спонсорів заходу Стороженка Василя Олександровича, Крука Володимира Федоровича, Сегеди Юрія Юрійовича  та Подоляки Володимира Володимировича діти отримали солодощі, а спортивний одяг та інвентар подарували навчальним закладам  Федерації футболу України та  Черкаської області.

Фестиваль завершився, та практичний урок, що активний спосіб життя та спорт – це корисно, весело та цікаво, залишиться у душі кожного вихованця.