22 Лютий 2021, 16:45

Пам’ять назавжди

20 лютого -  пам'ятний день, що відзначається в Україні з метою  вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. 

Напередодні  цього дня у  фойє школи  №3-колнгіуму були оформлені  інформаційно-тематична «У пам’яті  назавжди» та книжково-ілюстративна виставки «Майдан – це стан душі і поклик серця». 

Проведено цикл виховних заходів, а саме: перегляд документальних фільмів, відеороликів, години пам’яті «Небесна Сотня на варті Незалежності»,  історичні години «Їх дух незламний, безсмертний»,  майстер-класи з виготовлення янголів, спортивні змагання, присвячені вшануванню Героїв  Небесної  Сотні. Школярі взяли участь у міському заході біля пам’ятного знака та у молодіжній  акції «Ангели пам’яті».

 Учні ще раз мали можливість переконалися, що  події лютого 2014 року  увійшли в історію України як символ і взірець жертовності, патріотизму та героїзму,   а навіть у найкритичніші періоди нашої історії знайдуться герої, ладні пожертвувати власним життям заради майбутнього України як незалежної демократичної держави. 

Прес –центр школи №3-колегіуму