29 Січень 2024, 15:21

Проведено фінал V Регіонального турніру з фінансової грамотності у Черкаській області

27 січня 2024 року у онлайн режимі відбувся фінал V Регіонального турніру з фінансової грамотності у Черкаській області. Турнір організовано комунальним навчальним закладом «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» і Черкаським державним технологічним університетом за підтримки Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської міської ради, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, ЧГРУ АТ КБ «ПриватБанк», Черкаської обласної дирекції АБ «Укргазбанк», Ротарі Клуб Черкаси Синергія за участі Французько-Українського міждержавного комітету.

Команди-учасниці презентували підготовлені роботи на тему «Фінансова оборона України в умовах воєнного стану» разом з кейсом «Фінансова підтримка ЄС України в умовах війни: джерела, обсяги та напрями».

В означеному конкурсі взяла участь і здобула І місце команда «Золотий запас» Смілянської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів №1 Смілянської міської ради Черкаської області, тренер – вчитель Любов ПОДРУШНЯК. Переможці запрошені до Черкаського державного технологічного університету на церемонію нагородження цінними подарунками, які приготували партнери-спонсори ( за 1 місце - кожному члену команди ноутбук).

Вітаємо переможців та їх наставника!

Бажаємо нових перемог!